ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος :16-18 λεπτά

Για 4 άτομα

 

ΥΛΙΚΑ

 

4 φιλέτα κοτόπουλο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 κουταλιές ελαιόλαδο

100 ml σόγια σος

2 κουταλιές μέλι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

8-10 μικρές πιπεριές Φλωρίνης

1 κουταλιά μπούκοβο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε πολύ καλά το κρεμμύδι.

Σε ένα μπολ προσθέτετε τα φιλέτα του κοτόπουλου μαζί με το ελαιόλαδο, την σόγια, το μέλι και το αφήνετε να μαριναριστεί για 1 ώρα.

Στην μισή ώρα μπορείτε να κάνετε ένα ανακάτεμα.

Σε μια γκριλιέρα ψήνετε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά από όλες τις πλευρές και τα τελευταία 6-7 λεπτά προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές και το μπούκοβο.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια συνταγή και με μπούτι κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο και σερβίρετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα.

ΠΑΝΩ