Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες με πιπέρια και ανθό αλατιού

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 7-8 λεπτά

Για 2 άτομα

 

Υλικά

 

2 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες

2 κουταλιές βούτυρο

1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι

1 κουταλάκι πράσινο πιπέρι

1 κουταλάκι λευκό πιπέρι

Ανθό αλατιού

 

Εκτέλεση

 

Σε ένα γουδί τοποθετείτε τα πιπέρια, το μαύρο, το κόκκινο το πράσινο και το λευκό και τα χτυπάτε καλά μέχρι να θρυμματιστούν.

Τοποθετείτε τις μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε πρώτα με το βούτυρο και στην συνέχεια με ανθό αλατιού και με τα σπασμένα πιπέρια.

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τις μοσχαρίσιες σπαλομριζόλες για 7-8 λεπτά, συνολικά και από τις 2 μεριές.

ΠΑΝΩ mpoumpas.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και την ανάλυση. View more
Cookies settings
Αποδοχή
Άρνηση
Πολιτική απορρήτου και cookies
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Save settings
Cookies settings