Μοσχαρίσια σνίτσελ γεμιστά, πανέ με corn flakes

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 12-14 λεπτά

Για 4 άτομα

 

Υλικά

 

8 σνίτσελ μοσχαρίσια Μπούμπας μέτριου μεγέθους

100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla

8 φέτες protein Arla

4 φέτες καπνιστό ζαμπόν μπούτι

Για το πανάρισμα:

2 αυγά

100 γραμμάρια αλεύρι

200 γραμμάρια corn flakes

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Τοποθετείτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ σε ένα ξύλο κοπής και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αλείφετε στα 4 μοσχαρίσια σνίτσελ ισόποσα το φρέσκο τυρί κρέμα, απλώνετε 2 φέτες protein και 1 φέτα χοιρινό καπνιστό μπούτι στο κάθε ένα και τοποθετείτε τα άλλα 4 από πάνω, κλείνοντας τα καλά.

Σε 3 μεγάλα πιάτα τοποθετείτε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και στο τρίτο τα corn flakes, τα οποία σπάτε ελαφρώς σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια σας.

Περνάτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ από το αλεύρι πρώτα, το τινάζετε καλά να φύγει το περιττό αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τα corn flakes.

Τοποθετείτε τα σνίτσελ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 12-14 λεπτά.

ΠΑΝΩ