Μοσχαρίσια σνίτσελ γεμιστά, πανέ με corn flakes

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 12-14 λεπτά

Για 4 άτομα

 

Υλικά

 

8 σνίτσελ μοσχαρίσια Μπούμπας μέτριου μεγέθους

100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla

8 φέτες protein Arla

4 φέτες καπνιστό ζαμπόν μπούτι

Για το πανάρισμα:

2 αυγά

100 γραμμάρια αλεύρι

200 γραμμάρια corn flakes

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Τοποθετείτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ σε ένα ξύλο κοπής και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αλείφετε στα 4 μοσχαρίσια σνίτσελ ισόποσα το φρέσκο τυρί κρέμα, απλώνετε 2 φέτες protein και 1 φέτα χοιρινό καπνιστό μπούτι στο κάθε ένα και τοποθετείτε τα άλλα 4 από πάνω, κλείνοντας τα καλά.

Σε 3 μεγάλα πιάτα τοποθετείτε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και στο τρίτο τα corn flakes, τα οποία σπάτε ελαφρώς σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια σας.

Περνάτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ από το αλεύρι πρώτα, το τινάζετε καλά να φύγει το περιττό αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τα corn flakes.

Τοποθετείτε τα σνίτσελ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 12-14 λεπτά.

ΠΑΝΩ mpoumpas.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και την ανάλυση. View more
Cookies settings
Αποδοχή
Άρνηση
Πολιτική απορρήτου και cookies
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Save settings
Cookies settings